Γιαννακόπουλος για τη διαιτησία του ντέρμπι: «#ΕΟΚMAFIA, δεν βλέπεις κανείς τίποτα;»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με μία σειρά από stories στο Instagram, σχολιάζει τη διαιτησία στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αναγράφοντας και #EOKMAFIA.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολουθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην τηλεόραση και με μια σειρά από stories στο λογαριασμό του στο Instagram αναφέρεται στη διαιτησία του αγώνα, ποστάροντας και το hashtag #ΕΟΚΜΑFIA.

«Όλη η Ελλάδα είδε ότι μετράει, έτσι;», είπε στο πρώτο story, ενώ στο επόμενο ανέφερε: «23-13 δεν σου δίνει το καλάθι να πάει 25-13. Καλάθι και φάουλ. Αλλάζει τα πάντα, 180 μοίρες, τρως και το τρίποντο και πάει στους πέντε, αντί να πάει στους 15».

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού συνέχισε, λέγοντας: «Αλλάξατε το νόμο και πολύ καλά κάνατε. Νόμος θα βγει γι' αυτούς που προκαλούν και είναι η αιτία για οτιδήποτε γίνεται μετά; Θα υπάρξει κάποια τιμωρία γι' αυτούς;».

Το επόμενο story αφορούσε την ΕΟΚ, με τον Δ,Γιαννακόπουλο αρχικά να λέει: «Δίποντα μετράνε τρίποντα, δεν σε αφήνουν να κάνεις challenge για να το δεις. Δεν βλέπεις κανένας τι γίνεται τίποτα, ΕΟΚ δεν υπάρχει;», ενώ στη συνέχεια ανέβασε το hashtag #ΕΟΚMAFIA.

Το ποστ του Δημήτρη Γιανακόπουλου.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα