Συζητά με τον Μπράις Ντούβιερ ο Άρης

Συζητά με τον Μπράις Ντούβιερ ο Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συζητά με τον Μπράις Ντούβιερ ο Άρης

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ένας από τους δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και συζητούν οι «κίτρινοι» είναι ο Μπράις Ντούβιερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μπέργκαμο (Α2 Ιταλίας).

Για την ακρίβεια, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει έχοντας 16.4 πόντους και 7.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε σύνολο 16 αγώνων. Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (2.01μ.) παίζει στη θέση «4» και διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητά του και την ικανότητά του στο transition game.

Ο Ντούβιερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία (σ. σ. Οβαρένσε) και είχε 15.2 πόντους και 9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο 27χρονος φόργουορντ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Texas A&M-CC έχοντας 10 πόντους και 6.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και σε σύνολο 33 αγώνων στην τελευταία του σεζόν (2015-16). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντούβιερ έχασε έναν χρόνο διότι η πανεπιστημιακή καριέρα του άρχισε από το Nothern Colorado και λόγω της αλλαγής πανεπιστημίου χρειάστηκε να μείνει εκτός γηπέδων για έναν χρόνο (2013-14) στο πλαίσιο της νομοθεσίας του NCAA.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα