ΑΕΚ: Διετές σε Σαντ-Ρος, απαντάει άμεσα!

ΑΕΚ: Διετές σε Σαντ-Ρος, απαντάει άμεσα!

ΑΕΚ: Διετές σε Σαντ-Ρος, απαντάει άμεσα!

bet365

Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση ανανέωσης και στον Χάουαρντ Σαντ-Ρος και περιμένει σύντομα την απάντηση του Κουβανού, η οποία πιθανώς να δοθεί και την Παρασκευή (28/06).

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει πάρει μπρος στην ΑΕΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του να έχουν «πιάσει» δουλειά.

Δύο παίκτες που επιθυμούσαν διακαώς στην «Βασίλισσα» να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ ήταν οι Γιόνας Ματσιούλις και Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Για τον πρώτο επικρατεί η αισιοδοξία πως η υπόθεση θα λήξει αισίως, ενώ ανάλογη αίσθηση υπάρχει και για τον δεύτερο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Κουβανό φόργουορντ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τού προσέφερε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο έτη και περιμένει τις προσεχείς ημέρες την απάντησή του.

Ο Σαντ-Ρος βοήθησε πολύ με την εμπειρία του την ομάδα την σεζόν που ολοκληρώθηκε και οι άνθρωποι της επιθυμούν την παραμονή του.

Όπως όλα δείχνουν, και αυτή η υπόθεση αναμένεται να έχει καλό τέλος, καθώς και στον ίδιο τον παίκτη αρέσει η ζωή στην Αθήνα.

Σειρά θα πάρει και το «ξεκαθάρισμα» υπαρχόντων στην ομάδα, αλλά και διαθέσιμων στην αγορά, Ελλήνων παικτών, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο, όπως τονίστηκε από τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην Συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του νέου κόουτς.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση του Βασίλη Τολιόπουλου πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη», αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα