Άρης: Με τσάρτερ στη Λετονία για τον αγώνα με την Προμετέι και κάλεσμα στον κόσμο

Άρης: Με τσάρτερ στη Λετονία για τον αγώνα με την Προμετέι και κάλεσμα στον κόσμο

Newsroom
Ο Άρης
Η ΚΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την απόφαση μετάβασης στη Λετονία – για τον νοκ άουτ αγώνα (6/3) με την Προμετέι – με πτήση τσάρτερ κάνοντας γνωστές τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμμετοχής του ταξιδιού.

Οι «κίτρινοι» είχαν αποφασίσει να ναυλώσουν τσάρτερ για τον αγώνα με την Προμετέι ούτως ώστε να διευκολύνουν το έργο των παικτών και του Γιάννη Καστρίτη και κυρίως να αποφύγει η αποστολή την ταλαιπωρία της ανταπόκρισης πτήσεων. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Προμετέι χρησιμοποιεί ως έδρα τη Ρίγα, εκεί θα πραγματοποιηθεί το νοκ άουτ παιχνίδι και με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης έκανε γνωστές τις οικονομικές λεπτομέρειες του ταξιδιού.

«Η αναχώρηση θα γίνει στις 04/03 και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη μετά από τη λήξη του αγώνα με την Προμετέι, το βράδυ της 06ης Μαρτίου. Όλο το «πακέτο» του ταξιδιού κοστίζει 895€ και περιλαμβάνει:

- Μεταφορά και επιστροφή με ναυλωμένες πτήσεις της SKY EXPRESS.

- Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με πρωινό (AC HOTEL BY MARRIOTT RIGA).

- Εξασφαλισμένο εισιτήριο για τον αγώνα για όσους ταξιδέψουν με το τσάρτερ.

- Μεταφορές από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο στις 04/03 και ξενοδοχείο – γήπεδο – αεροδρόμιο στις 06/03.

- Φόρους αεροδρομίου.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια.

Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και καλούμε όσους ενδιαφέρονται να αποστείλουν άμεσα e-mail στη διεύθυνση [email protected] και να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ στο 2310 265600 αύριο Τρίτη από τις 12:00 έως τις 17:00».