Καστρίτης: «Τα παιδιά είναι θυμωμένα»

Newsroom
Γιάννης Καστρίτης
Η Προμετέι αποδείχτηκε αξεπέραστο εμπόδιο στο Play In του EuroCup για τον Άρη και ο Γιάννης Καστρίτης εξήγησε πως οι «κίτρινοι» θα πρέπει να είναι περήφανοι για όσα πέτυχαν φέτος στη διοργάνωση.

O Άρης ταξίδεψε στη Ρίγα για να παίξει την πρόκριση στα προημιτελικά του EuroCup κόντρα στην Προμετέι όμως οι Ουκρανοί επικράτησαν με 95-67 και σφράγισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της EuroLeague Basketball.

Οι «κίτρινοι» έκαναν καταστροφικό πρώτο ημίχρονο (51-32) έχοντας μόλις 2/13 τρίποντα σε αυτο το διάστημα και ο Γιάννης Καστρίτης έκανε τον απολογισμό της σεζόν στο EuroCup.

«Όλα είναι εμπειρίες. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε φέτος στο EuroCup. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε πιο διψασμένοι για τη συνέχεια» εξήγησε ο κόουτς του Άρη.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από τη βαριά αυτή ήττα. Τα παιδιά είναι θυμωμένα και θέλαμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Η Προμετέι ήταν καλύτερη και αν δεν ελέγξεις το παιχνίδι με τέτοιες ομάδες, τότε είναι δύσκολο να επιστρέψεις».