EuroLeague: Δεν μπορεί να πετάξει από το Ισραήλ η Μακάμπι, στον... αέρα το play in

EuroLeague: Δεν μπορεί να πετάξει από το Ισραήλ η Μακάμπι, στον... αέρα το play in

Newsroom
ο Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί προς ώρας να πετάξει για το Βελιγράδι και είναι άγνωστος ο τρόπος που θα ταξιδέψει λόγω των περιορισμών μετά τις πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν. Η κόντρα με την Μπασκόνια για την 7η θέση της EuroLeague βρίσκεται στον... αέρα.

Το παιχνίδι της Μακάμπι απέναντι στην Μπασκόνια για το play in της EuroLeague, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον αέρα. Και ο λόγος είναι οι πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ από το βράδυ του Σαββάτου (13/4).

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, απέναντι στη Χάποελ Χολόν και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στη χώρα της. Ωστόσο ο εναέριος χώρος σε Ισραήλ, Ιράκ, Ιορδανία παραμένει κλειστός προς ώρας και ένεκα των περιορισμών αυτών, δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Βελιγράδι. Αρχικά η πτήση είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής, όμως όπως μεταφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, αυτή έχει μεταφερθεί προς το βράδυ και στον σύλλογο δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ούτε κάποια άλλη αλλαγή.

Η Μακάμπι άλλωστε, παίζει όλη τη σεζόν της στην EuroLeague, μιας και μαίνεται ο πόλεμος απέναντι στην Παλαιστίνη. Φυσικά η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη, για γεγονότα πολύ σημαντικότερα του μπάσκετ. Ωστόσο οι Ισραηλινοί δε γνωρίζουν πώς θα ταξιδέψουν για να αντιμετωπίσουν το βράδυ της Τρίτης (16/4) την Μπασκόνια.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του ζευγαριού τερματίζει στην 7η θέση και από εκεί προκύπτει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: eurokinissi