Μακάμπι: Αναμένεται να πετάξει για Βελιγράδι το βράδυ της Κυριακής

Μακάμπι: Αναμένεται να πετάξει για Βελιγράδι το βράδυ της Κυριακής

Δημήτρης Οικονόμου
Η Μακάμπι νίκησε την Μπάγερν στο Βελιγράδι και παραμένει στα ψηλά της κατάταξης
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να βρεθεί τελικά στο Βελιγράδι, ενόψει του παιχνιδιού με την Μπασκόνια το βράδυ της Τρίτης (16/4) για τα play in της EuroLeague, αφού άνοιξε ξανά ο εναέριος χώρος του Ισραήλ.

Η πτήση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Βελιγράδι φαίνεται πως τελικά θα γίνει κανονικά το βράδυ της Κυριακής (14/4). Οι Ισραηλινοί, μετά και την πυραυλική επίθεση του Ιράν στη χώρα, δε γνώριζαν κατά πόσο θα είναι εφικτό να πετάξουν για τη Σερβία, όπου και δίνουν φέτος όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Ο εναέριος χώρος του Ισραήλ είχε κλείσει από το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο άνοιξε και πάλι το πρωί της Κυριακής (14/4). Έτσι η Μακάμπι, με μια μικρή καθυστέρηση αναμένεται τελικά να πετάξει για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα συναντήσει την προσεχή Τρίτη (16/4) την Μπασκόνια στο play in της EuroLeague για την 7η θέση.

Οι Ισραηλινοί μετέφεραν από τις πρώτες πρωινές ώρες πως δεν υπάρχει περαιτέρω ανησυχία και ότι απλώς μεταφέρθηκε η πτήση τους από το μεσημέρι της Κυριακής, το βράδυ. Με την τελευταία εξέλιξη και το άνοιγμα του εναερίου χώρου, η Μακάμπι γνωρίζει πλέον πως θα βρεθεί στη σερβική πρωτεύουσα.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι του play in μεταξύ των Ισραηλινών και της Μπασκόνια έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού, που τερμάτισε 2ος, στα play off της EuroLeague.