Σιμόν: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στο Final 4 και ο Αταμάν ξέρει πώς να το κάνει»

Αταμαν
Τα play off βρίσκονται προ των πυλών, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διεκδικήσει την πρόκριση στη σειρά με τη Μακάμπι και ο Κρούνοσλαβ Σιμόν εξήγησε ότι ο Εργκίν Αταμάν ξέρει τον τρόπο για να στείλει τους «πράσινους» στο Βερολίνο.

Η Μακάμπι επιβίωσε στο νεοσύστατο Play In της EuroLeague και πλέον θα παίξει την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι «πράσινοι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας και υποδέχονται την «ομάδα του λαού» στο ΟΑΚΑ στις 23 και 25 Απριλίου, πριν η σειρά μεταφερθεί στο Βελιγράδι όπου οι Ισραηλινοί δίνουν φέτος τα παιχνίδια τους.

Από την πλευρά του, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν συνεργάστηκε με τον Εργκίν Αταμάν στην Αναντολού Εφές, αποτελώντας μέλος της ομάδας που πανηγύρισε τους back-to-back τίτλους το 2021 και το 2022.

Ο Κροάτης αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Αταμάν είναι ένας κόουτς που ξέρει πώς να πάει στο Final 4. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι παίζουν με τη Μακάμπι που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτάσει στο Βερολίνο και ο Αταμάν ξέρει πώς να το κάνει».