Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»

Newsroom
Φαλ
Ο Μουσταφά Φαλ υπογράμμισε ότι λειτούργησε το πλάνο του Ολυμπιακού, ενώ εξήγησε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτε απολύτως.

Ο Γάλλος σέντερ των «ερυθρολεύκων» ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι σημειώνοντας 10 γρήγορους πόντους και ήταν εκείνος που έδωσε το έναυσμα για να ελέγξει ο Ολυμπιακός το ματς μέχρι να φτάσει στην τελική επικράτηση με 77-75.

Συνολικά μέτρησε 11 πόντους έχοντας 5/6 δίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 21:30 λεπτά συμμετοχής: «Είναι η ώρα των play off. Έχουν αρχίσει οι μάχες. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το Game 2» σχολίασε στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι μείναμε ενωμένοι. Το ματς είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Είμαι περήφανος για την ενότητα που δείξαμε. Κερδίσαμε και πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Δεν είμαι άνετος, πρέπει να πάρουμε τρία ματς για να πάμε στο Final Four».

Ο Μουσταφά Φαλ κατέληξε λέγοντας: «Ναι κάναμε αυτό που έπρεπε και βρήκαμε τις λύσεις. Λειτούργησε το πλάνο μας. Τώρα, πρέπει να δούμε το βίντεο για το επόμενο ματς και να το αναλύσουμε».

@Photo credits: INTIME