Γουίλιαμς Γκος στο Gazzetta: «Ήρθαμε ενωμένοι ως γκρουπ και μείναμε έτσι στις δύσκολες στιγμές» (vid)

Γουίλιαμς Γκος Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός
Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης στη Βαρκελώνη, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος μίλησε στο Gazzetta για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού που έφερε το πρώτο break. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τεράστια νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Βαρκελώνη, για να έρθει το πρώτο break στη σειρά. Ο Αμερικανός, πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για τις δύσκολες στιγμές της αναμέτρησης αλλά και την ξεκούραση που χρειάζεται ενόψει του Game 2 της Παρασκευής (27/4).

Οι δηλώσεις του Γουίλιαμς Γκος στο Gazzetta

«Ήρθαμε εδώ πολύ ενωμένοι ως γκρουπ, μείναμε έτσι κυρίως στις δύσκολες στιγμές που παρουσιάστηκαν σε ένα "σκληρό" περιβάλλον.

Έχουμε ένα γκρουπ με μεγάλη εμπειρία. Η ομάδα έχει πάει σε back to back Final Four. Ο Μιλουτίνοφ έχει παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς».

Οι σκέψεις για το Game 2: «Το δεύτερο παιχνίδι έρχεται άμεσα, πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι όσο πιο γρήγορα. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο».