Γιατί ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στην Αλμέδα και όχι στο Palau

proponisi
Το Gazzetta έχει το ρεπορτάζ για τους λόγους τους οποίους ο Ολυμπιακός δεν προπονήθηκε στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, αλλά σε άλλο μικρότερο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Κων/νος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός προηγείται στη σειρά με την Μπαρτσελόνα αφού άνοιξε το σκορ μέσα στη Βαρκελώνη. Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο παραμένουν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι ενόψει και της δεύτερης αναμέτρησης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προπόνησε τους παίκτες του για περίπου μία ώρα, αλλά επειδή δεν είχαν περάσει πολλές ώρες από την κόρνα λήξης του Game 1, δεν είχε ένταση.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ δε συμμετείχε στο πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξαν την παραμικρή ζημιά. Φυσικά ο Κώστας Παπανικολάου παρέμεινε στην Ελλάδα λόγω ίωσης.

Προπόνηση σε μικρό γήπεδο σε προάστιο της Βαρκελώνης

Η Euroleague υποχρεώνει τους γηπεδούχους να δίνουν στην ενδιάμεση των δύο αγώνων ημέρα, το γήπεδο τους για προπόνηση ίδια ώρα με αυτή του τζάμπολ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να προπονηθεί τόσο αργά μένοντας πιστός στα κλασικά του ωράρια. Το «Palau Blaugrana» δεν ήταν διαθέσιμο και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας βρήκαν λύση λίγο έξω από την πόλη.

Στο προάστιο Αλμέδα διεξήχθη η προπόνηση, ένα γήπεδο πολύ μικρό και με ελάχιστες εξέδρες (περίπου 150 θέσεων). Φυσικά αυτό δεν ήταν καθόλου πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ο οποίος μια χαρά έκανε τη δουλειά του και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.

@Photo credits: eurokinissi