Μήτογλου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το άσχημο ξεκίνημα, στο Βελιγράδι θα είναι διαφορετικά»

Μήτογλου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το άσχημο ξεκίνημα, στο Βελιγράδι θα είναι διαφορετικά»

Newsroom
Ο Ντίνος Μήτογλου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Όλα όσα δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 της σειράς των Play Off της Euroleague, σε ένα ματς που το «τριφύλλι» αναζητούσε τη νίκη με την οποία θα κάνει το 1-1 και την οποία βρήκε επικρατώντας με 95-79.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στο άσχημο ξεκίνημα των «πρασίνων» στο παιχνίδι ενώ μίλησε για τη συνέχεια στο Βελιγράδι αλλά και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, έχω μερίδιο ευθύνης. Δεν ήμουν καλός αμυντικά και ήταν ένας λόγος που πήρε διαφορά η Μακάμπι. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Είπαμε αμυντικά να γίνουμε πιο σκληροί στη συνέχεια, βάλαμε τα κορμιά μας και γύρισε το παιχνίδι. Ήταν και θέματα τακτικής που με επηρέασαν. Έπρεπε να συνεχίσουμε, κάθε κατοχή μετράει και ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του.

Στο Βελιγράδι θα είναι τελείως διαφορετικά. Με πολύ περισσότερη επαφή, δύναμη, πιο χαμηλό σκορ. Θα ματώσουμε και παλέψουμε στο παρκέ. Να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι. Σκοπός μας είναι να τελειώσει εκεί η σειρά, αν χρειαστεί θα γυρίσουμε στην Αθήνα.

Ο Ιωάννης (Παπαπέτρου) δουλεύει πάρα πολύ, είναι εξαιρετικός παίκτης και συμπαίκτης. Μας βοήθησε πάρα πολύ».

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ