Ολυμπιακός: Για το επόμενο βήμα προς το Final Four

Φάση από το Game 1, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 της προημιτελικής σειράς της EuroLeague, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν...προίκα τη νίκη στο Game 1 (22:00, NS Prime & live από το Gazzetta).

Τι είναι καλύτερο από το 1-0; Μα φυσικά, το 2-0. Και ο Ολυμπιακός, μολονότι έχει... κλέψει το πλεονέκτημα της έδρας από την Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να αφήσει το Game 2 της σειράς (22:00, NS Prime & live από το Gazzetta) να εξελιχθεί, δίχως να έχει λόγο.

Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει τη βέβαιη απουσία του Κώστα Παπανικολάου και την αμφίβολη συμμετοχή του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Οι εξετάσεις στο αριστερό γόνατο του Σέρβου έδειξαν ότι δεν υπάρχει ζημιά, ο Πετρούσεφ έμεινε εκτός της χθεσινής προπόνησης και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν το τζάμπολ.

«Δεν έχουμε σκεφτεί ότι είναι σειρά, ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούμε να περνάμε στους παίκτες. Οι σειρές είναι μεγάλες, απρόβλεπτες και υπάρχουν πάντα ανατροπές. Αυτό έχει δείξει η ιστορία και η εμπειρία και εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο αυριανό παιχνίδι και να κερδίσουμε», τόνισε την παραμονή του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77
  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 26/04
  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 30/04
  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 02/05 (αν χρειαστεί)
  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 08/05 (αν χρειαστεί)
@Photo credits: eurokinissi