Καμπάτσο: Η επιτομή του hustle, «βούτηξε» για την μπάλα τρεις φορές σε 8 δεύτερα! (vid)

Καμπάτσο: Η επιτομή του hustle, «βούτηξε» για την μπάλα τρεις φορές σε 8 δεύτερα! (vid)

Ο Καμπάτσο με τον Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια
Ο Φακούντο Καμπάτσο δε δίστασε να... βουτήξει τρεις συνεχόμενες φορές για να διεκδικήσει μία κατοχή και ενώ ο νικητής στο ματς Ρεάλ - Μπασκόνια είχε κριθεί.

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν η μοναδική προσθήκη στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας παίκτης με ποιότητα, ο οποίος έκανε μία Πρωταθλήτρια Ευρώπης ακόμα καλύτερη.

Μόνο που ο Αργεντίνος δεν συμπεριφέρεται ως μια... πριμαντόνα. Κάνει - καλύτερα από πολλούς - τη βρώμικη δουλειά με περίσσιο κέφι. Και στο Game 2 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια (νίκη των Μαδριλένων με σκορ 101-90) απέδειξε γιατί ανήκει στους κορυφαίους.

Το ρολόι του αγώνα είχε μόλις 30 δεύτερα και η διαφορά ήταν στους 13 πόντους. Μα ο 33χρονος γκαρντ βούτηξε στο παρκέ για μία μπάλα που πήγαινε εκτός των ορίων. Σηκώθηκε και έπεσε ξανά, αφού η μπάλα παρέμενε προς διεκδίκηση!

Και δεν σταμάτησε εκεί. Ξανά όρθιος και νέα... βουτιά για να κρατήσει την μπάλα «ενεργή». Η τρίτη προσπάθεια δεν είχε το αποτέλεσμα, αφού οι διαιτητές αποφάσισαν ότι τελικά βγήκε. Ωστόσο, ο Καμπάτσο πήρε το χειροκρότημα του κόσμου.

Δείτε το βίντεο: