Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στο Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»

Πετρούσεφ
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα δώσει κανονικά το παρών στο Game 2 της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσλεόνα, για τα play off της EuroLeague. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός μετά το «διπλό» στο Game 1 επί της Μπαρτσελόνα, θα παραταχθεί με την ίδια 12άδα και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των play off της EuroLeague. Με τον Φίλιπ Πετρούσεφ κανονικά στη 12άδα, παρά την αποχώρησή του, λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του Game 1.

Ο Πετρούσεφ έπεσε άτσαλα και αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί γόνατο, αλλά οι εξετάσεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης (25/4) ήταν καθαρές. Έτσι, παρότι δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα χθες, τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε θα παίξει δίχως άγχος μετά το break, αλλά θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να φύγει στις βαλίτσες του με το 0-2. Σκορ που θα απλοποιήσει τα πράγματα όσον αφορά τη συνέχεια της σειράς στο ΣΕΦ τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν στη Βαρκελώνη τον αρχηγό τους, Κώστα Παπανικολάου ένεκα της ίωσης που τον ταλαιπώρησε, ενώ εκτός 12άδας έχουν μείνει και οι Ναζ Μήτρου Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού για το Game 2 με την Μπαρτσελόνα

  • PG: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος
  • SG: Κάνααν, Λαρεντζάκης
  • SF: ΜακΚίσικ, Μπραζντέικις
  • PF: Πίτερς, Πετρούσεφ, Σίκμα
  • C: Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ
@Photo credits: eurokinissi