Πίτερς στο Gazzetta: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με το 1-1, ήθελα να φύγουμε με δύο νίκες» (vid)

Πίτερς στο Gazzetta
Ο Άλεκ Πίτες δεν έμεινε ευχαριστημένος με το 1-1 που φέρνει προίκα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε στο Gazzetta, μετά την αποψινή ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Game 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος από τη Βαρκελώνη για το Game 2, με τον Άλεκ Πίτερς να ολοκληρώνει έχοντας 20 πόντους. Ωστόσο ο Αμερικανός δήλωσε πως δεν ήταν ευχαριστημένος με το 1-1, μιας και ήθελε ο Ολυμπιακός να φύγει με δύο νίκες από τη Βαρκελώνη. Πέραν των 20 πόντων, που σημείωσε με 5/7 δίποντα, 3/5 τρίποντα, ο Πίτερς είχε 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Οι δηλώσεις του Πίτερς στο Gazzetta

«Δύσκολο να πω. Δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας ήταν πολύ κακοί. Δεν ήμασταν τόσο σκληροί όπως στο πρώτο παιχνίδι, δεν κάναμε καθόλου καλή δουλειά στο ριμπάουντ. Όταν προσπαθήσαμε να είμαστε σκληροί τους δώσαμε φάουλ για βολές».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με το 1-1: «Σίγουρα όχι, μπορεί μα υπάρχει η ευκαιρία να κερδίσουμε τη σειρά στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας που τόσο πολύ μας βοηθάει, αλλά εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Ήθελα να φύγουμε από εδώ με δύο νίκες».