Μπαρτζώκας: «Το μέχρι τέλους είναι μία συνολική φιλοσοφία, σεμνοί ακόμη και όταν δίνουμε ηχηρές απαντήσεις» (vid)

Μπαρτζώκας: «Το μέχρι τέλους είναι μία συνολική φιλοσοφία, σεμνοί ακόμη και όταν δίνουμε ηχηρές απαντήσεις» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον πάγκο του Ολυμπιακού

bet365

Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR με 69-58 στον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 και κατέκτησε για μία ακόμη φορά το Κύπελλο Ελλάδας, ένας τίτλος που αποτελεί τον 7ο συνεχόμενο των «ερυθρόλευκων» στο μπάσκετ.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε λίγο μετά την αναμέτρηση στην κάμερα της ΚΑΕ και αναφέρθηκε σε αυτό το επίτευγμα ενώ τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ψυχραιμία μέσα στον σύλλογο, παρά τις επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

«Θα έλεγα ότι είναι αξιοσημείωτο ρεκόρ, σημαντικό για εμένα και τους συνάδελφους προπονητές που ήρθαμε πριν από 4 και κάτι χρόνια στον Ολυμπιακό, στη δεύτερη θητεία μου. Γύρισα με την προοπτική να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας, να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Έχουμε πάρει 7 στους 7 που διεκδικήσαμε εδώ. Πήγαμε στο Final 4 που χάσαμε στο τελευταίο σουτ, σε έναν ημιτελικό και σε έναν τελικό. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού. Είναι ένας οργανισμός που αυτή τη στιγμή αποπνέει υγεία, είμαστε σεμνοί σε ό,τι κάνουμε, δεν λέμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε κάθε μέρα να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε και τελικά είμαι χαρούμενος, εγώ και οι συνεργάτες μου, που συνδυάστηκε αυτή η επάνοδός μας στην ομάδα με αυτό το ρεκόρ που λέτε.

Το μέχρι τέλους νομίζω είναι μία συνολική φιλοσοφία. Ότι πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου μας, πιστεύουμε στις αρχές μας, δουλεύουμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο σεμνοί γίνεται, ακόμη και στις στιγμές όπως τώρα που μπορούμε να δίνουμε κάποιες ηχηρές απαντήσεις, σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο, μιλώντας στους παίκτες μας μόνο για μπάσκετ, αφήνοντας έξω οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι μακριά από το μπάσκετ».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα