Αγραβάνης: Νοκ άουτ για 2-2.5 μήνες, πιθανό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Αγραβάνης: Νοκ άουτ για 2-2.5 μήνες, πιθανό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Newsroom
Ο Αγραβάνης

bet365

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης καθώς δεν πρόλαβε να φορέσει καλά-καλά τη φανέλα της Μπρεογκάν και ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συμβόλαιο με την ατυχία έχει υπογράψει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε, τραυματίστηκε ξανά! Συγκεκριμένα ήταν το εντός έδρας ματς με τη Μανρέσα (σ.σ. και το δεύτερο συνολικά στην ACB) όπου πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 05:49 έχοντας 2 πόντους.

Αυτή τη φορά τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για εκείνον, καθώς υπάρχει σοβαρή περίπτωση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη θλάση τρίτου βαθμού και αποκόλληση του δεξιού προσαγωγού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για τουλάχιστον δύο με δυόμιση μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Εάν και εφόσον υποβληθεί σε επέμβαση, αναμένεται να απουσιάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα παρκέ.

Ο «Άγρα» ενδέχεται να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, αν και θα φανεί στην πορεία η πιθανότητα του χειρουργείου.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα