Σίλβερ: «Αν αυτές είναι οι συνέπειες από την πίστη στις αξίες μας, ας είναι»!

Σίλβερ: «Αν αυτές είναι οι συνέπειες από την πίστη στις αξίες μας, ας είναι»!

Κάτια Πετροπούλου
Σίλβερ: «Αν αυτές είναι οι συνέπειες από την πίστη στις αξίες μας, ας είναι»!

bet365

Μπορεί ο Άνταμ Σίλβερ να θέλει να βρει τη «χρυσή τομή» με την Κίνα, μετά το... διπλωματικό επεισόδιο που έχει δημιουργηθεί, την ίδια στιγμή, ωστόσο, δεν δείχνει να κάνει πίσω στις αξίες του.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ ετοιμάζει ταξίδι στην Σανγκάη, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της κινεζικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Γιάο Μινγκ, και μέλη αυτής, αλλά και διάφορους συνεργάτες, προκειμένου να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργήθηκε μετά το επίμαχο tweet του GM των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, για τις διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ.

Κι ενώ ο Σίλβερ δείχνει από την μία να θέλει να σώσει την σχέση που «έχτιζε» η κορυφαία λίγκα του πλανήτη με την Κίνα και να σεβαστεί την ελευθερία και των δύο πλευρών στην έκφραση, την ίδια στιγμή μοιάζει να αποδέχεται απλά τα γεγονότα και τις κυρώσεις, αφού η μία συνεργασί/εκδήλωση/μετάδοση αγώνων μετά την άλλη ακυρώνεται.

«Ο Ντάριλ Μόρεϊ, ως τζένεραλ μάνατζερ που είναι στους Ρόκετς, απολαμβάνει το δικαίωμα να είναι ένας από τους εργαζομένους μας. Αυτό που προσπάθησα επίσης να υποδείξω είναι πως καταλαβαίνω ότι υπάρχουν συνέπειες από την ελευθερία του λόγου του και πως θα πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις συνέπειες», είπε σε νέες του δηλώσεις.

Πρόσθεσε, δε, πως λυπήθηκε που αναστατώθηκαν τόσοι πολλοί Κινέζοι και φανς του ΝΒΑ από το διαγραμμένο πλέον tweet, ενώ τόνισε πως θα ήταν σκόπιμο για τους ανθρώπους που είναι στη λίγκα «να είναι ευαίσθητοι» σε διαφορετικές κουλτούρες, όταν τουϊτάρουν ή επικοινωνούν.

«Συμμερίζομαι τα συμφέροντά μας εδώ και το ότι οι συνεργάτες μας ήταν αναστατωμένοι. Από τη μία, δεν νομίζω ότι είναι ασύμφωνο να είμαστε συμπονετικοί ως προς αυτούς και από την άλλη να στηρίζουμε τις αρχές μας».

Επίσης, δήλωσε πως δεν περίμενε το κανάλι CCTV να ακυρώσει την μετάδοση των παιχνιδιών των Λέικερς και των Νετς, αναφέροντας: «Αλλά αν αυτές είναι οι συνέπειες από την πίστη μας στις αξίες μας, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τις αξίες μας».

 

NBA Τελευταία Νέα