Ο Μάριο Ζαρντέλ στο Big Brother της Πορτογαλίας!

Ο Μάριο Ζαρντέλ στο Big Brother της Πορτογαλίας!

Newsroom
Ο Μάριο Ζαρντέλ στο Big Brother της Πορτογαλίας!

bet365

Ο παλαίμαχος θρύλος της Πόρτο είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους στο φετινό πορτογαλικό «Big Brother», στο οποίο συμμετέχει και πρώην πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Από τα γήπεδα και τις καταχρήσεις μετά το τέλος της καριέρας του, σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Ο εμβληματικός παλαίμαχος της Πόρτο, Μάριο Ζαρντέλ είναι ένας από τους παίκτες του «Big Brother» της Πορτογαλίας, δίνοντας άρωμα ποδοσφαίρου στο δημοφιλές show.

Ο δύο φορές νικητής του «Χρυσού Παπουτσιού», ο οποίος στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, δήλωσε πως η υγεία του έχει επανέλθει σε πολύ καλή κατάσταση και πως δέχθηκε να συμμετάσχει γιατί είναι «νικητής». Μάλιστα, έβαλε ήδη μπροστά την τακτική του για να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι, απευθύνοντας κάλεσμα μέσω twitter στους Βραζιλιάνους τηλεθεατές να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

Αυτή δεν είναι η μοναδική παρουσία από τον χώρο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, καθώς στο παιχνίδι συμμετέχει επίσης ο άλλοτε πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο.

Simplesmente Mário Jardel no 'BB Famosos', uma espécie de BBB português. pic.twitter.com/QyiZpgPc1d

— Futmais (@futtmais) January 3, 2022

Image

 

Τελευταία Νέα