Νεϊμάρ: Ξέσπασε κατά των MME και των haters για την αυτοκτονία 22χρονης γυναίκας

Βασίλης Μπαλατσός
neymar_brasil
Ο Νεϊμάρ με αφορμή την αυτοκτονία 22χρονης στη Βραζιλία ξέσπασε κατά των Media για τα fake news που αναπαράγουν αλλά και των haters των Social Media.

Σάλος επικρατεί στη Βραζιλία τις τελευταίες ημέρες, λόγω της είδησης της αυτοκτονίας της 22χρονης Τζέσικα. Η νεαρή κοπέλα «συνδέθηκε» με τον κωμικό, Γουίντερσον Νούνες, μέσω δημοσιευμάτων που δεν ανταποκρινόντουσαν στην πραγματικότητα. Η διαρροή των προσωπικών της συνομιλιών σε συνδυασμό με την πίεση των Media την οδήγησαν στην κατάθλιψη και εν τέλει έβαλε τέλος στη ζωή της.

Με αφορμή αυτό το τραγικό περιστατικό ο Νεϊμάρ με story στο Instagram ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ που αναπαράγουν fake news, ενώ τα έβαλε και με τους haters των Social Media, που στέλνουν μηνύματα μίσους.

«Διάφορα sites με κουτσομπολιά, τηλεοπτικά κανάλια κι όλα τα είδη μέσων πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά με το τι δημοσιεύουν ή λένε.

Στους haters, εσείς που διαδίδετε το μίσος, σ' αυτούς που ξέρουν τα πάντα, στους υποστηρικτές της αλήθειας, τους αγίους που δεν κάνουν ποτέ λάθη: Συγχαρητήρια, είστε υπεύθυνοι για ακόμα ένα θύμα.

Πραγματικό μισώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα προφίλ στο διαδίκτυο για να πουν άσχημα λόγια για κάποιον άλλο.

Το να θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα μεταφέρει τα νέα μπορεί να δώσει τέλος στη ζωή κάποιου ανθρώπου. Δεν είναι όλοι ψυχικά δυνατοί», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα