Αλβανικό πρωτάθλημα: Ισοπαλία... τίτλου για την Εγνατία στο ντέρμπι με την Παρτιζάνι

Albanian league

bet365

Η πρωτοπόρος Εγνατία κατάφερε να αποσπάσει έναν «χρυσό» βαθμό στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Παρτιζάνι, διατηρώντας την απόσταση των δέκα βαθμών στη μάχη του τίτλου του αλβανικού πρωταθλήματος.

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στην πρωτοπόρο Εγνατία το αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του αλβανικού πρωταθλήματος. Παρότι η Εγνατία έφυγε από την έδρα της 2ης Παρτιζάνι με έναν χρυσό βαθμό, διατηρώντας την απόσταση των δέκα βαθμών, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90', με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» από πολύ νωρίς την υπόθεση της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

Βαθμός χρυσάφι για την Εγνατία, σώθηκε στο 90' η Παρτιζάνι και συνεχίζει να ελπίζει

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ξεχώριζε από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Αλβανία. Η 2η Παρτιζάνι είχε την ευκαιρία μέσα στην έδρα της να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Εγνατία, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ήταν στους 10 βαθμούς.

Η Εγνατία ωστόσο έδειξε ότι ήθελε μόνο τη νίκη, παρότι της... έκανε και η ισοπαλία. Και ήταν τελικά αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σπαχίου και έβαλαν γερές βάσεις για το μεγάλο διπλό που θα της έδινε αέρα 13 βαθμών στη μάχη του τίτλου. Η Εγνατία συνέχισε να πιέζει, ωστόσο η Παρτιζάνι βρήκε το γκολ της ελπίδας.

Ακριβώς στη συμπλήρωση των 90', οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σούκα ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ναι μεν το αποτέλεσμα αυτό ευννοεί ξεκάθαρα την Εγνατία, ωστόσο η εξέλιξη της αναμέτρησης αφήνει μάλλον ευχαριστημένη την Παρτιζάνι, με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας να φεύγει με έναν... γλυκόπικρο βαθμό.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος που οι δύο ομάδες μένουν στο 1-1!

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής του αλβανικού πρωταθλήματος:

Κούκεσι - Τίρανα 2-3

Παρτιζάνι - Εγνατία 1-1

Τεούτα - Σκεντερμπέου 3-0

Λάτσι - Βλαζνία 1-1

Ερζένι - Ντιναμό Σίτι 0-4

Η βαθμολογία:

Αλβανικό πρωτάθλημα

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα