Ανιγκό για την επιτυχία των Νέων του Ολυμπιακού: «Φέρνει στο φως το έργο ενός ολόκληρου συλλόγου, δεν είμαστε εδώ τυχαία»

Ο Ανιγκό

bet365

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, μίλησε στο match programme για το Ολυμπιακός - Βόλος για τη σημασία της δουλειάς στις Ακαδημίες και την πορεία στους Νέους.

Μεταξύ άλλων ο Ζοσέ Ανιγκό σημείωσε σε σχέση με τις υποδομές αλλά και την επιτυχία των Νέων του Ολυμπιακού με τη Λανς πώς «όταν ήρθαμε με τον Τομάς Μπενεντέτ, η αποστολή που μας έδωσε ο πρόεδρος ήταν να έχουμε καλή απόδοση σε όλες τις κατηγορίες των τμημάτων υποδομής. Αυτό έχει επιτευχθεί αφού όλες οι ομάδες μας αποδίδουν καλά. Από την Κ10 έως την Κ19. Η επιτυχία των Νέων φέρνει στο φως το έργο ενός ολόκληρου συλλόγου. Ξεκινά από τη διοίκηση, το σκάουτινγκ, το ιατρικό και το αθλητικό τμήμα. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας για εμάς».

Για την πορεία της ομάδας Νέων ως προς τη συνέχεια στην Ευρώπη τόνισε πώς δεν βρίσκεται εδώ τυχαία και ότι δεν υπάρχουν όρια. Δήλωσε επίσης περήφανος πώς με τον συνεργάτη του, Τόμας Μπενεντέντ είναι μέρος του Ολυμπιακού και έκανε λόγο για μία Ακαδημία που είναι οικογένεια.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα