Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Ασύλληπτη ανατροπή... εξπρές και βήμα πρόκρισης στον τελικό

Ιάσονας Θεριός
lyon_psg

bet365

Η Λυών γύρισε από την κόλαση του εις βάρος της 2-0 και με τρία γκολ από το 80' μέχρι το 86' επέβαλε την ισχύ της απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (3-2), παίρνοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Women's Champions League.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η ομάδα γυναικών της Λυών, έκανε το βήμα πρόκρισης στον τελικό του Women's Champions League, υποχρεώνοντας σε... κατάρρευση και σπατάλη μιας τεράστιας ευκαιρίας την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Λιονέ βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο εντός έδρας αλλά, παρά το εις βάρος τους 2-0, με τρία γκολ στο φινάλε γύρισαν τούμπα το ματς, επιβάλοντας την ισχύ τους.

Οι Παριζιάνες ευτύχησαν να έχουν τη Μαρί-Αντουανέτ Κατοτό σε εξαιρετική ημέρα, όμως η Γαλλίδα στράικερ δεν τους ήταν αρκετή. Η 25χρονη «χτύπησε» δις από την καρδιά της περιοχής και με δύο τέρματα στο 44' και το 48' έθεσε τις βάσεις του «διπλού» για την ομάδα της.

Η Λυών πάντως φρόντισε να τις... γκρεμίσει, ακόμα κι όταν η κλεψύδρα έδειχνε να αδειάζει επικίνδυνα. Η Ντιανί μείωσε στο 80' και η Ντουρνορέ έφερε το ματς στα ίσα στο 85ο λεπτό και στην αμέσως επόμενη φάση η ασύλληπτη ανατροπή ολοκληρώθηκε. Στο 86', η Μαϊρί με εξαιρετική προσποίηση και διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα της.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα στον άλλον ημιτελικό η Τσέλσι «απέδρασε» από τη Βαρκελώνη και πήρε προβάδισμα για τον μεγάλο τελικό του Champions League επικρατώντας 1-0 της Μπαρτσελόνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα