Η υπόθεση Σισοκό και η νέα... κρούση Σίλβα

Η υπόθεση Σισοκό και η νέα... κρούση Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Η υπόθεση Σισοκό και η νέα... κρούση Σίλβα

bet365

Η υπόθεση του Αλί Σισοκό προχωράει για τον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει και από αγγλικές πηγές. Η νέα... κρούση Σίλβα για «ερυθρόλευκο» στέλεχος.

Συνεχίζεται για ακόμα μία ημέρα το όνομα του έμπειρου αρ. μπακ να υπάρχει στην μεταγραφική επικαιρότητα των Πειραιωτών. Οι Άγγλοι κάνουν λόγο για ιδιαίτερα προχωρημένες επαφές για τον Αλί Σισοκό, του οποίου ο ατζέντης επιβεβαίωσε χθες στο Gazzetta.gr το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και την κινητικότητά τους για τον παίκτη αλλά και την διάθεσή του να παίξει μπάλα στην Ελλάδα.

Δίνουν δε σαφείς πιθανότητες για να γίνει deal με δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς. Στο μεταξύ υπάρχει η πληροφορία για κρούση του Μάρκο Σίλβα για τον Αντώνη Λεμονάκη. Τον αναλυτή αγώνων και αντιπάλων και scout του Ολυμπιακού. Κρούση για να πλαισιώσει το team του στην Χαλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα