Μία... πεντάδα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Μία... πεντάδα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Μία... πεντάδα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

bet365

Απ' όλα έχει το προπονητικό... μενού για Ολυμπιακό. Από τον ισπανοαναθρεμμένο Δανό Κρίστιανσεν μέχρι τον λάτρη της ισπανικής σχολής Τζούκιτς και τον Καράνκα. Το Gazzetta.gr αναλύει.

Από χθες έχει προκύψει το νέο και τελικό... μπλόκο για Ολυμπιακό και Γκαρντ. Όπως και πάλι τα ονόματα των Τζούκιτς, Κρίστιανσεν, Εσκριμπά αλλά και Καράνκα. Επίσης η εκτίμηση - πληροφορία πως είχε βγει προς τα έξω πιο έντονα το όνομα του Γκαρντ διότι ο Ολυμπιακός κυνηγούσε και κοίταζε κάτι άλλο και με αυτόν τον τρόπο σαν να ασκούσε πίεση στον στόχο ή στους στόχους του για τον εκλεκτό της νέας σεζόν. Ο Γκαλτιέ φέρεται αρνητικός στο ενδεχόμενο της Ελλάδας. Οι Κρίστιανσεν και Τζούκιτς συνοδεύονται από τις πολύ καλές συστάσεις του Κοβάσεβιτς και ενώ οι Εσκριμπά και Καράνκα είναι δύο παλιοί... γνωστοί. Τεχνικοί που έχουν απασχολήσει αισθητά τον Ολυμπιακό και τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτήν την στιγμή οι Τζούκιτς και Κρίστιανσεν φαίνεται να έχουν μπει σε πρώτο πλάνο. Ο 51χρονος Σέρβος λάτρης του 4-2-3-1 αλλά και της ισπανικής σχολής είχε αναλάβει την Αλ Σαμπάμπ από τον Γενάρη. Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια στην Ισπανία και ενώ έχει θητεία και σε Βέλγιο και φυσικά στην χώρα του. Ο Τζούκιτς τελειώνει άμεσα τις υποχρεώσεις του εκεί. Ο 44χρονος Κρίστιανσεν με υπηκοότητα από Ισπανία και Δανία έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Ιβηρική και αρέσκεται στο 4-4-2 με παραλλαγές. Έφτιαξε το όνομά του προπονητικά κυρίως στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ και έχει εμπειρίες και παραστάσεις από προκριματικά και δύσκολες καταστάσεις. Και ο Κρίστιανσεν οδεύει προς το τέλος των υποχρεώσεών του με τον ΑΠΟΕΛ και οι Κύπριοι επιμένουν πολύ για Ολυμπιακό και ότι δεν θα μείνει άλλο στο νησί της Αφροδίτης.

Υπάρχει επίσης ο 52χρονος Φραν Εσκριμπά. Δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει στη Βιγιαρεάλ και ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει άμεσα. Και εκείνος κυρίως παίζει το 4-4-2. Ένα ακόμα όνομα είναι αυτό του Αϊτορ Καράνκα. Έχει προκύψει και στην μετά Μπέντο εποχή αλλά και τώρα. Ο 43χρονος με προσφιλές σχήμα το 4-2-3-1 έχει δουλέψει σε Ισπανία και Αγγλία. Υπάρχουν βέβαια και πηγές που επιμένουν να δίνουν κάποιες πιθανότητες ακόμα σε Τάκη Λεμονή. Σύνολο 5 ονόματα δηλαδή συν τις όποιες... εκπλήξεις. Από άλλα ονόματα πάντως έχει ακουστεί ακόμα και αυτό του 50χρονου Γερμανού Ρότζερ Σμιντ (σ.σ. και ενώ ακόμα ακούγεται και διαρρέεται για Λουτσέσκου), λάτρη του 4-4-2 που έχει αποχωρήσει από την Λεβερκούζεν και έχει δουλέψει σε Γερμανία και Αυστρία. Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται άκρως καθοριστικά για τον Ολυμπιακό. Έτσι και αλλιώς οι Πειραιώτες θα πρέπει το αργότερο μέχρι την προσεχή Κυριακή να έχουν... κλειδώσει τον επόμενο προπονητή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα