Τα ονόματα για την «ερυθρόλευκη» άμυνα

Τα ονόματα για την «ερυθρόλευκη» άμυνα

Δημήτρης Τομαράς
Τα ονόματα για την «ερυθρόλευκη» άμυνα

bet365

Όσο ο Γκονσάλο Ροντρίγκες δεν κλείνει πουθενά τόσο ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ελπίδες για ένα deal. Οι άλλες περιπτώσεις για κέντρο άμυνας και αριστερό μπακ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γαλλία – Αγγλία (21+).

Για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες ως νεότερο από την Αργεντινή προέκυψε ότι η Σαν Λορέντζο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για εκείνον αλλά ξεκαθάρισε πως με τα υπάρχοντα οικονομικά δεν πρόκειται να κάνει κίνηση. Όσο ο έμπειρος στόπερ δεν κλείνει κάπου αφήνει ελπίδες για Ολυμπιακό, από την άλλη όμως στο Λιμάνι δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ ακόμα.

Άλλες εναλλακτικές για τον Ολυμπιακό είναι οι Αντερλάν Σάντος, Λισάντρο Λόπες και Μπρίτος. Τρεις περιπτώσεις που είναι δύσκολες καθώς εκτός των άλλων δεσμεύονται με συμβόλαια. Για τον Σάντος το status του κάνει λόγο για τουλάχιστον 2 - 3 εκατ. ευρώ αξιώσεις από την ομάδα του.
Κάπου εκεί κυμαίνονται και οι αξιώσεις για τον Μπρίτος. Για τον Λόπες υπάρχει ενδιαφέρον και από Αγγλία και το ποσό είναι στα 4 εκατ. ευρώ. Άλλο όνομα είναι αυτό του Γιοάν Τζουρού, που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο αλλά έχει ακόμα αρκετά υψηλό κασέ και ζήτηση και σε Ισπανία και Γαλλία. Για αρ. μπακ υπάρχει η περίπτωση του Ιμπάνιεθ της Τραμπζονσπόρ (σ.σ. όχι ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά), του Ενσακαλά της Άντερλεχτ, που έχει συμβόλαιο και κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ και ενώ διαρρέεται ξανά ο Φάμπιο της Μίντλεσμπρο, που είναι στα ίδια οικονομικά δεδομένα με Ενσακαλά. Με αυτά και με αυτά με εξαίρεση τον Ροντρίγκες που αποτελούσε εξαρχής βασικό στόχο, ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα