Τελική ευθεία για Οφόε, στόπερ και Ζιλέ

Τελική ευθεία για Οφόε, στόπερ και Ζιλέ

Τελική ευθεία για Οφόε, στόπερ και Ζιλέ

bet365

Νέα μεταγραφική αντεπίθεση από τον Ολυμπιακό που σκοπεύει να... κλειδώσει άμεσα το deal με Οφόε και στόπερ αλλά και τον Ζιλέ.
Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα πιθανό εντός των προσεχών ημερών να έχει ακόμα και τρεις νέες προσθήκες. Του Οφόε - για τα δεδομένα της υπόθεσης του οποίου έχετε ενημερωθεί από χθες από το Gazzetta.gr όπως και για το ταξίδι του Βρέντζου στην Πολωνία αλλά και για την ανεβασμένη προσφορά - αλλά και για τον στόπερ, όπου ξεχωρίζει για τα καλά ο Βούκοβιτς. Κάποιες πηγές από την Πολωνία μιλούσαν από χθες για άφιξη του Οτζίτζα Οφόε στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να κλείσει και τυπικά και μετά να πάει Βέλγιο για την προετοιμασία ενώ και για τον Σέρβο στόπερ υπάρχει εκτίμηση πως θα μπορέσει να κλείσει. Για τον Οφόε το deal είναι σχεδόν κλεισμένο.
Επίσης υπάρχει και το ανοιχτό ζήτημα του Ζιλέ. Εκεί όπου η αισιοδοξία για deal δεν λείπει. Τέλος εκτός από τον Εμενίκε (σ.σ. που ήδη είναι στο Γκενκ) και ο Καρσελά αναμένεται άμεσα στο Βέλγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα