Ολυμπιακός για Σκόντα! (vids)

Ολυμπιακός για Σκόντα! (vids)

Ολυμπιακός για Σκόντα! (vids)

bet365

Τον 29χρονο killer της Σλάβια Πράγας, Μίλαν Σκόντα, προτίθεται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πηγές από την Τσεχία.

O Ολυμπιακός είναι μέσα στο γκρούπ των ομάδων που ενδιαφέρονται έντονα για τον Μίλαν Σκόντα. Τον 29χρονο επιθετικό -ο οποίος εκτός από φορ μπορεί να παίξει και ως 2ος επιθετικός- που φέτος με την Σλάβια Πράγας είχε 19 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα της Τσεχίας. Εκτός από τους Πειραιώτες γίνεται αναφορά για ομάδες όπως η Καϊζερσλάουτερν, Πάντερνμπορν, Βασιλεία, Γκρασχόπερς και Γιάμπλονετς.

Ο Σκόντα πάντως από οικονομικής πλευράς είναι μία ιδιαίτερα προσιτή περίπτωση. Ο Ζόνατας από την άλλη συνεχίζει να... παίζει δυνατά. Εκτός των άλλων και πέρα από τις ικανότητές του στην υπόθεση της μεταγραφής του έχει εμπλοκή και ο Μίνο Ραϊόλα που συνεργάζεται στενά με τον Ολυμπιακό. Δείτε στην Gallery τον Σκόντα εν δράσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα