Δοκιμάζει Σόλιτς η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Δοκιμάζει Σόλιτς η Κέρκυρα

bet365

Στους «Φαίακες» θα δοκιμαστεί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τις επόμενες μέρες ο Αλεξάνταρ Σόλιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Στην Ελλάδα ώστε να περάσει από το μικροσκόπιο του Σάκη Τσιώλη, ετοιμάζεται να έρθει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Αλεξάνταρ Σόλιτς. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο ως οχτάρι, αλλά και ως δεκάρι.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν έχοντας 55 συμμετοχές και 11 τέρματα. Ο 32χρονος Κροάτης, αναμένεται λοιπόν στη χώρα μας και το επόμενο διάστημα θα προπονείται στη Κέρκυρα και αν πείσει θα αποκτηθεί.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, αυτό που... καίει τους «Φαίακες» είναι το θέμα του τερματοφύλακα. Εκεί εκτός του Σταμένκοβιτς που ήδη σας έχουμε πει, υπάρχουν ακόμα δύο καλές περιπτώσεις που εξετάζονται. Η μία προέρχεται από την Βραζιλία και η άλλη από την Ισπανία, με τα ονόματα να μην έχουν γίνει για την ώρα γνωστά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα