Προχωράει για Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

Προχωράει για Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Προχωράει για Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει τις τελικές επαφές με Σίβασπορ για Ντα Κόστα με τις δύο πλευρές να έχουν μικρή διαφορά. Για deal κάνει λόγο το RMC. Θετικός ο παίκτης, που πιέζει για συμφωνία.

Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Τουρκία έχουν προχωρήσει πολύ το θέμα της απόκτησης του Μανουέλ Ντα Κόστα. Του 29χρονου διεθνούς Μαροκινού στόπερ με πορτογαλικό διαβατήριο, ο οποίος δήλωσε χθες στο Gazzetta το πόσο πολύ θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μπει στο τελικό στάδιο των συζητήσεών του με τον σύλλογό του και ενώ δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη απόκλιση στο οικονομικό σκέλος. Για την ακρίβεια η διαφορά των δύο πλευρών είναι μικρή. Κάτι που σημαίνει πως μπορεί η περίπτωση αυτή να κλείσει θετικά εντός των επόμενων 24ωρων. Ήδη πάντως το RMC μιλάει για δεδομένο deal Ολυμπιακού - Σίβασπορ και πως μένει η τελική επαφή με τον παίκτη.

Εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία τότε θα γίνει μετά κουβέντα με τον ίδιο τον Ντα Κόστα για τις αξιώσεις του για το συμβόλαιό του. Δηλαδή το πιο... εύκολο σκέλος της υπόθεσης, καθώς ο παίκτης έχει θέσει σαν προτεραιότητά του τον Ολυμπιακό και ας έχει δεχθεί άλλες δύο κρούσεις. Και μάλιστα πιέζει με τον τρόπο του προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι μία μεγάλη επιθυμία του να πιάσει Λιμάνι, όπως τονίζει και στο περιβάλλον του. Ο Ντα Κόστα έχει στα χέρια του μία προσφορά από Τουρκία και άλλη μία από Ευρώπη. Η Σίβασπορ δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του και ενώ δεν γίνονται επαφές για δανεισμό του αλλά για κανονική μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα