«Κλειδώνει» του Ντα Κόστα

«Κλειδώνει» του Ντα Κόστα

Δημήτρης Τομαράς
«Κλειδώνει» του Ντα Κόστα

bet365

Ολυμπιακός και Σίβασπορ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr τα βρήκαν σε όλα την Παρασκευή για τον Ντα Κόστα και απομένει ένα ραντεβού με τον παίκτη την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Από το Gazzetta.gr διαβάσατε από χθες το βράδυ για την θετική τροπή στην υπόθεση του Ντα Κόστα. Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του Gazzetta.gr από την Τουρκία την Παρασκευή έγινε μία ακόμα κουβέντα με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε deal για τον παίκτη. Μένουν ακόμα κάτι διαδικαστικά μεταξύ Σίβασπορ και Ολυμπιακού. Εξάλλου η διαφορά των δύο στο οικονομικό ήταν εξαρχής μικρή. Ουσιαστικά μένει τώρα μία τελική συνάντηση με τον έμπειρο στόπερ για το συμβόλαιό του.

Στο 1.30 αποδίδει η Mybet το ενδεχόμενο να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τα σκήπτρα στη Super League.

Αυτή θα γίνει την Δευτέρα ή την Τρίτη. Ο ίδιος ο Μανουέλ Ντα Κόστα όμως είναι εξαρχής θετικός για να πιάσει Λιμάνι και ασκούσε πρέσινγκ για την συμφωνία. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά σύντομα ο διεθνής Μαροκινός σέντερ μπακ με πορτογαλικό διαβατήριο θα είναι σύντομα κάτοικος Πειραιά. Και φυσικά τον παίκτη τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα. Όσο για τον έτερο στόπερ ένας εκ των πρώτων στόχων συνεχίζει να είναι ο Έντερ Μπαλάντα ενώ υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως του Λουτσιάνο Λόλο και του Μαρλόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα