Δεν προχώρησε με ΑΕΚ και πάει Λεβαδειακό ο Ναβάρο!

Δημήτρης Τομαράς
Δεν προχώρησε με ΑΕΚ και πάει Λεβαδειακό ο Ναβάρο!

bet365

Στην ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκαν ενθουσιασμένοι από την προοπτική της απόκτησης του Τσίμο Ναβάρο που σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οδεύει προς τον Λεβαδειακό!

Ο Ναβάρο μπορεί να προτάθηκε στην ΑΕΚ όμως οι επαφές που έγιναν τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη δεν ανέδειξαν κάτι θετικό για την πλευρά του παίκτη. Το ακριβώς αντίθετο έγινε... Η περίπτωσή του δεν προχωράει για την Ένωση, καθώς οι ιθύνοντές της δεν πείστηκαν ότι είναι μία επιλογή ικανή να κάνει την διαφορά. Έτσι ο Τσίμο Ναβάρο αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν πως αυτός κάλλιστα μπορεί να είναι ο Λεβαδειακός, στον οποίο επίσης είχε προταθεί ο Ισπανός. Υπάρχουν δε πολύ σοβαρές πιθανότητες να επέλθει την Παρασκευή συμφωνία. Και έτσι να κλείσει και αυτός αλλά και ο Κύπριος Νικολάου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα