Παίρνει τις εκθέσεις και αποφασίζει ο Σιμιτζόγλου

Δημήτρης Τομαράς
Παίρνει τις εκθέσεις και αποφασίζει ο Σιμιτζόγλου

bet365

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα έχει το Φ.Α. μαζί με τις εκθέσεις αστυνομίας - παρατηρητών το αργότερο έως το μεσημέρι της Τρίτης για να... τρέξει τις περαιτέρω διαδικασίες.

Από το Σάββατο σας είχαμε ενημερώσει για τον ρόλο που θα έπαιζαν το Φ.Α. και οι εκθέσεις αστυνομίας και παρατηρητών για τις επιπτώσεις στον Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο.

Οι εισαγγελικές αρχές από εκείνη την ημέρα ξεκαθάριζαν πως ήθελαν άμεσα στα χέρια τους το Φύλλο Αγώνος, την έκθεση της Αστυνομίας και την έκθεση των παρατηρητών και παράλληλα τόνιζαν το πόσο νωρίς ήταν να γίνει λόγος για ακριβείς ποινές. Μπορεί για παράδειγμα να έχει γίνει κάτι που δεν το έχει γράψει ο διαιτητής, αλλά το έχει δει ο παρατηρητής.
Τον πλέον σημαντικό ρόλο -όπως σας έχουμε επισημάνει ήδη- παίζει και η έκθεση της αστυνομίας, που ήταν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και έχει καλύτερη εικόνα.
Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πηγές από την Εισαγγελεία την Δευτέρα ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα έχει στην διάθεσή του το αργότερο έως το μεσημέρι της Τρίτης το Φ.Α. του Παππά καθώς και τις δύο εκθέσεις που περιμένει.
Ο ίδιος δεν έχει την πρόθεση να βιαστεί να βγάλει τα οποιαδήποτε συμπεράσματα. Τα τελευταία 24ωρα γίνεται λόγος ακόμα και για διώξεις προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο για να συμβεί το οτιδήποτε θα πρέπει να προκύψει μέσα από τις εκθέσεις η όποια υπαιτιότητα των γηπεδούχων για να προχωρήσουν μετά οι όποιες διαδικασίες.
Κάποιες πηγές πάντως επέμεναν πως θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να μην ασκήσει δίωξη για «εκτεταμένα επεισόδια», που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε μία τέτοια περίπτωση θα απειλείται εκτός από πρόστιμο και τιμωρία έδρας 2-3 αγωνιστικών, και με αφαίρεση τριών βαθμών. Κάτι που παραμένει εξαιρετικά πιθανό.
Ο Σιμιτζόγλου πάντως έχει πλήρη εικόνα για όσα έγιναν (σ.σ. ή τουλάχιστον προσπάθησε ώστε να έχει στην παρουσία του στο γήπεδο). Ήταν στο γήπεδο και ως αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών αλλά και ως ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.
Ο κ. Σιμιτζόγλου ήταν από νωρίς στο γήπεδο και είδε τόσο την ρίψη φωτοβολίδων στην είσοδο των παικτών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, όσο τις συμπλοκές στην Θύρα 11, αλλά και την είσοδο των οπαδών των «πράσινων» στον αγωνιστικό χώρο μόλις ανακοινώθηκε η αναβολή του ντέρμπι. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επισκέφτηκε τους διαιτητές στα αποδυτήρια και μίλησε και με τον Ανδρέα Παππά. Οι εξελίξεις πάντως αναμένεται να είναι άμεσες.
Επιπλέον ενδέχεται να ζητήσει και οπτικοακουστικό υλικό ενώ θα αναλάβει δράση (σ.σ. εκτός από τον Σιμιτζόγλου και την ΕΠΟ) επί του θέματος και ο Σταύρος Κοντονής αλλά και το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα