Πρώτα οι αποφάσεις για αποχωρήσεις και μετά για προσθήκες

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτα οι αποφάσεις για αποχωρήσεις και μετά για προσθήκες

bet365

Τα ματς με Απόλλωνα και Καλλονή θα αποτελέσουν και τα τελευταία κριτήρια του Σίλβα πριν τις αποφάσεις για το ρόστερ. Πρώτα θα ξεκαθαριστεί ποιοί θα φύγουν και μετά οι προσθήκες.

Το ερυθρόλευκο ρόστερ ως γνωστόν αυτήν την στιγμή χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Στην επικίνδυνη ζώνη παραμένουν παίκτες όπως οι Τζανδάρης, Πουλίδο, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας (σ.σ. που πάντως έχει ξεκαθαρίσει -όπως έχουμε τονίσει ξανά- πως δεν θέλει να φύγει με δανεισμό ακόμα και εάν δεν παίζει καθόλου) και ακόμα και Αυλωνίτης ενώ μετέωροι είναι και ποδοσφαιριστές σαν τους Γούτα, Μπεν και Κολοβό αλλά και ο Ερνάνι με όλα όσα έχουν γίνει.

Και όπως πάντα υπάρχουν και οι περιζήτητοι Φορτούνης, Ιντέγιε, Κασάμι, Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί. Για τον Ιντέγιε εξάλλου σας έχουμε γράψει σχετικά, όπως και για την περίπτωση του Φινμπόγκασον. Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει να τσεκάρει από κοντά τα τελευταία δείγματα γραφής παικτών με πολύ μικρό ή μειωμένο χρόνο συμμετοχής για να πάρει μετά τις τελικές του αποφάσεις. Σε επίπεδο αποχωρήσεων για δανεικούς, αυτές μπορεί να φτάσουν ακόμα και τους πέντε παίκτες.

Αφότου αποσαφηνιστούν πλήρως οι όποιες αποχωρήσεις στην συνέχεια θα διευκρινιστεί το ποιές προσθήκες θα υπάρξουν. Πάντως -όπως έχουμε τονίσει ξανά- οι μεταγραφικές διεργασίες έχουν να κάνουν κυρίως με έναν στόπερ και έναν περιφερειακό επιθετικό. Και βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε αυτήν την περίπτωση θα έχει και πάλι ο Σίλβα, δίνοντας πάντα έμφαση στην αγορά της πατρίδας του και σε παίκτες που ξέρει καλά.

Και φυσικά εκτός από τις δύο προαναφερθείσες θέσεις και τις τρεις αλλαγές που θα υπάρξουν στην λίστα του Europa League σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει - όπως σας έχουμε γράψει και παλαιότερα - το εάν θα φύγει ή όχι κάποιο βασικό στέλεχος τον Γενάρη. Άλλωστε χρόνος για αποφάσεις και μεταγραφικές... ζυμώσεις και συζητήσεις υπάρχει... Στο Λιμάνι πάντως δεν πρόκειται απλώς να κάνουν μεταγραφές για να τις κάνουν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα