Έξαλλος ο Τεννές με Βελλή!

Δημήτρης Τομαράς
Έξαλλος ο Τεννές με Βελλή!

bet365

Ο Τεννές είναι σε έξαλλη κατάσταση μετά τις δηλώσεις του Βελλή για εκείνον! Διαψεύστηκε πως παραιτήθηκε αλλά και ότι τα... έχωσε στον Βαλεριάνο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο Τεννές μετά από συνάντησή του με την διοίκηση παραιτήθηκε οριστικά και αμετάκλητα. Για την ακρίβεια όμως έγιναν δύο επαφές του Μπάμπη Τεννέ με τους διοικούντες τον Απόλλωνα την Πέμπτη.

Η μία αφορούσε στις δηλώσεις του Βελλή για εκείνον με τον έμπειρο τεχνικό να είναι έξαλλος και να εκφράζει την μεγάλη του δυσφορία. Θεωρεί πως ο Σταμάτης Βελλής έκανε προσπάθεια να τον... σπιλώσει προσωπικά, να τον διαβάλλει και να του δημιουργήσει προβλήματα, λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν. Υπό αυτό το πρίσμα δεν αποκλείεται και άλλου τύπου αντίδραση στην συνέχεια από τον Μπάμπη Τεννέ προς τον Βελλή. Ακόμα και νομική ενέργεια.

Ωστόσο από την πλευρά του Απόλλωνα διαψεύστηκε πως υπάρχει παραίτηση και θέμα αποχώρησής του, όπως και το γεγονός πως ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης τα... έχωσε στον πρώην ερυθρόλευκο, Γιώργο Βαλεριάνο, μετά το γκολ του. Η αλλαγή του είχε να κάνει με το γεγονός πως είχε ήδη κάρτα και κινδύνευε με αποβολή από το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα