Η πρώτη αντίδραση της UEFA για το Κύπελλο!

Η πρώτη αντίδραση της UEFA για το Κύπελλο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στην UEFA αφού ενημερώθηκαν και γραπτώς εξεπλάγησαν με την απόφαση Κοντονή για το Κύπελλο. Στην ΕΠΣ Πειραιά την Δευτέρα ο Γκιρτζίκης.

Όπως διαβάσατε πρώτοι από το Gazzetta.gr από χθες υπήρξε ενημέρωση της ΕΠΟ σε UEFA για τις εξελίξεις στο Κύπελλο. Εκτός από τηλεφωνική ενημέρωση η Ομοσπονδία έστειλε εγγράφως τα εξής: την απόφαση Κοντονή για την διακοπή του Κυπέλλου μεταφρασμένη, την απόφαση του Υπουργού για μη τέλεση του αγώνα του ΑΕΚ - Ατρόμητος και την ανακοίνωση - απάντηση της ΕΠΟ.

Την Παρασκευή το νομικό επιτελείο συνέχισε να... τρέχει τις απαιτούμενες ενέργειες για το τι θα ακολουθήσει εντός και εκτός των συνόρων. Στην Ομοσπονδία είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον δρόμο που έχουν χαράξει από χθες.

Έχει ενδιαφέρον πάντως το πως αντέδρασαν στην UEFA. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Gazzetta.gr - που τις έχουμε καταγράψει από χθες - το κλίμα ήταν αρνητικό. Υπήρξε έκπληξη (σε αρνητικό επίπεδο φυσικά) για την υπουργική απόφαση. Στην UEFA αδυνατούν να κατανοήσουν ποιό είναι το ακριβές σκεπτικό μίας τέτοιας παρέμβασης και θα απαντήσουν ανάλογα και άμεσα.

Κατά τα άλλα την Παρασκευή συνεδρίαζε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA. Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης ανέλαβε και τυπικά τα καθήκοντά του ως Γενικός Γραμματέας.

Υπήρξε μάλιστα και επικοινωνία με την ΕΠΟ, με τους ανθρώπους της ελληνικής Ομοσπονδίας να τον συγχαρούν και προσωπικά. Από την UEFA πάντως υπάρχει η δέσμευση πως από Δευτέρα θα ασχοληθεί με το θέμα του Κυπέλλου. Τέλος ο Γιώργος Γκιρτζίκης για την Δευτέρα δεν έχει προγραμματίσει ταξίδι στο εξωτερικό για συναντήσεις με UEFA και FIFA. Έχει προγραμματίσει να παραστεί σε εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά όπου θα τοποθετηθεί και για την Ομοσπονδία και για την διαμάχη με την Πολιτεία και για το θέμα της διακοπής του Κυπέλλου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει ταξίδι στην Ευρώπη για το εν λόγω ζήτημα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα