Έπιασε δουλειά ο Μπέντο!

Έπιασε δουλειά ο Μπέντο!

Δημήτρης Τομαράς
Έπιασε δουλειά ο Μπέντο!

bet365

Ο Μπέντο πήγε (και) Ρέντη με το επιτελείο του και ξεκίνησε να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς για να μάθει γρήγορα τον Ολυμπιακό. Εκτός και σήμερα Ομάρ, Μανιάτης και Σιόβας.

Η εποχή Μπέντο ξεκίνησε στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άρχισε μόνο το εντατικό... ψάξιμο για τη νέα του ομάδα αλλά πήρε για τα καλά γεύση από τον Ρέντη αλλά και το Καραϊσκάκη.

Μετέβη μάλιστα στον Ρέντη με το team του προκειμένου να έχει εποπτεία και να δει το πως δουλεύουν οι παίκτες των Πειραιωτών. Σε πρώτη φάση δεν μίλησε σε όλους τους παίκτες μαζί αλλά σιγά σιγά τους γνωρίζει. Και φρόντισε εξαρχής να στείλει τα... μήνυματά του προς τους παίκτες. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ξέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό, όπως τον Φιγκέϊρας. Την βασική δουλειά ως προς την προπόνηση έκαναν ο Μουρίκης με το επιτελείο του Μπέντο και τους άλλους ερυθρόλευκους γυμναστές.

Έτσι και αλλιώς ως γνωστόν ο έμπειρος Ίβηρας τεχνικός θα παρουσιαστεί ενώπιον των media την Πέμπτη. Εκεί θα αναλύσει όλο το σκεπτικό του αλλά και τις ιδέες του για τον Ολυμπιακό που οραματίζεται.

Την Αρούκα πάντως την ξέρει καλά. Είναι εξάλλου πολύ καλός γνώστης του ποδοσφαίρου της χώρας του. Ως προς τα μεταγραφικά έχει ήδη δώσει το πλάνο του. Το πλέον σημαντικό είναι να δείχνει να ξέρει το πόσο σημαντικό είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας να συνεχίσει στην Ευρώπη. Επίσης είναι σαφές πως θα ξεκαθαρίσει άμεσα το ποιοι θα είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους θα βασιστεί και ποιοι θα τεθούν εκτός πλάνων...

Ξέρει τι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, παρουσίαση στους παίκτες από Γιάννη Βρέντζο

Ενα προσφιλές σχήμα του Μπέντο ήταν ένα επιθετικό 4-3-3. Είχε βέβαια και τέτοια διάταξη και με δύο αμυντικά χαφ, δηλαδή σαφώς πιο αμυντική. Το 4-3-3 μπορεί να το εφαρμόσει και στον Ολυμπιακό αλλά θέλει και τα κατάλληλα... εργαλεία. Άλλωστε από την διοίκηση του συλλόγου έχει πάρει την δέσμευση πως τουλάχιστον μία μεταγραφή winger θα την έχει το αργότερο έως τις 16 Αυγούστου για να δηλωθεί στην λίστα του Europa. Ο Πάουλο Μπέντο σύμφωνα με τα πρώτα δείγματά του φαίνεται να ξέρει πολύ καλά το τι θέλει να παίξει στην ομάδα.

Μαζί του στον Ρέντη βρέθηκαν και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τον παρουσίασε στους παίκτες ο Γιάννης Βρέντζος, που ήταν και χθες στον Ρέντη.

Υπάρχουν ακόμα οι τρεις απόντες και status αποχώρησης του Μανιάτη

Στο προπονητικό σκέλος οι Μανιάτης, Ομάρ και Σιόβας συνεχίζουν να μην προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στον Ρέντη.

Για τον Μανιάτη - που και λόγω του τραυματισμού του στον δικέφαλο δεν επρόκειτο να μεταβεί ούτε σήμερα στον Ρέντη - εξακολουθούν να ηχούν δυνατά οι μεταγραφικές... σειρήνες...

Πρώτη παρουσία στο φιλικό με Άρη

Ο Μπέντο από αύριο Πέμπτη θα αρχίσει να... φουλάρει περισσότερο. Θα μιλήσει και πιο αναλυτικά στους παίκτες του. Πρώτη φορά θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο φιλικό της 13ης Αυγούστου με τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα