Ερυθρόλευκη προσπάθεια (και) για Μανέ

Ερυθρόλευκη προσπάθεια (και) για Μανέ

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη προσπάθεια (και) για Μανέ
Ο Μανέ εξακολουθεί να αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού από την Ιβηρική και έναν παίκτη που προσπαθεί να κλείσει ο πρωταθλητής Ελλάδας. Οι Ιταλοί δίνουν ακόμα ελπίδες για Γκονζάλες.

Ο 22χρονος άσος της Σπόρτινγκ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο... φτερά αλλά και κορυφή έχει συμβόλαιο έως το 2020. Ο Μανέ φέρεται εδώ και μέρες να έχει αποτελέσει εισήγηση του Πάουλο Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει ασχοληθεί με την υπόθεσή του και να επιδιώκει να τον κλείσει. Εξάλλου υπάρχουν αρκετά ανοιχτά... μέτωπα και... πόρτες που χτυπάει για παίκτες. Πέρυσι ο Μανέ είχε 23 ματς με 1 γκολ και 7 ασίστ. Ο Μανέ είχε παρουσία και στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Ρίο με την Πορτογαλία.

Σχετικά με τον στόπερ της Παλέρμο, Τζιανκάρλο Γκονζάλες, η Μπολόνια έχει κάνει... μπάσιμο για την απόκτησή του. Ιταλικές πηγές ωστόσο εξακολουθούν να δίνουν πιθανότητες και στον Ολυμπιακό και στην Ζενίτ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα