«Κλείνει» Νιλμάρ ο Ολυμπιακός! (vids)

«Κλείνει» Νιλμάρ ο Ολυμπιακός! (vids)

Θοδωρής Βασίλης
«Κλείνει» Νιλμάρ ο Ολυμπιακός! (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός είναι ο εκλεκτός για την επίθεση του Ολυμπιακού και αναμένονται αμέσα εξελίξεις και οι ανακοινώσεις. Τι λέει ο Ολυμπιακός.

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Νιλμάρ, είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» φέρνουν στην Ελλάδα τον 32χρονο άσο ο οποίος κουβαλάει μια πλούσια καριέρα τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε εθνικό.

Ο Νιλμάρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε και στα 20 πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για χάρη της Λιόν. Στους «λιονέ» έμεινε μόλις μία σεζόν μετρώντας 2 γκολ σε 32 συμμετοχές.

Το 2005 πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Βραζιλία και συγκεκριμένα για την Κορίνθιανς. Στην «Τιμάο» εντυπωσίασε έχοντα 30 γκολ σε 59. Το καλοκαίρι του 2007 ο Νιλμάρ έμεινε ελεύθερος κερδίζοντας την προσφυγή κατά της Κορίνθιανς η οποία του χρωστούσε 2 εκατ. ευρώ.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Ο ίδιος αποφάσισε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ιντερνασιονάλ την οποία μάλιστα οδήγησε στην κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα με δικό του γκολ. Το 2009 είχε έρθει η ώρα για την επιστροφή του στην Ευρώπη και αυτή την φορά δίνει τα χέρια με την Βιγιαρεάλ.

Στο «Μαδριγάλ» μένει τρία χρόνια και στη συνέχεια αποφασίζει να πει ναι στα πετροδόλαρα του Κατάρ. Μετακομίζει στην Αλ Ραγιάν και στη συνέχεια στην Ελ Τζαΐς πριν επιστρέψει ως δανεικός στην Ιντερνασιονάλ. Την προηγούμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Αλ Νασρ.

Εκτός από το συλλογικό επίπεδο ο Νιλμάρ μετράει μια πλούσια καριέρα και με την εθνική Βραζιλίας έχοντας 24 συμμετοχές και εννιά γκολ έχοντας συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010. Ο Ολυμπιακός από μέρους του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αλλά μιλάμε για παίκτη με ετήσιο συμβόλαιο 3 εκατ. ευρώ που έχει κάνει μεταγραφές 10 και πλέον εκατ. ευρώ. Αυτό που προκύπτει από τους πρωταθλητές είναι πως τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό ή τελειωτικά θετικό. Υπάρχει πλάνο πάντως να κλείσει ο παίκτης μέχρι αύριο Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα