Έκλεισε και έρχεται Ελλάδα ο Νιλμάρ!

Έκλεισε και έρχεται Ελλάδα ο Νιλμάρ!

Δημήτρης Τομαράς
Έκλεισε και έρχεται Ελλάδα ο Νιλμάρ!

bet365

Κάτοικος Πειραιά πλέον ο Νιλμάρ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta.gr έκλεισε οριστικά στον Ολυμπιακό με διετές συμβόλαιο και αναμένεται την Τετάρτη στην Ελλάδα!

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου έχει μπει σε καλή... τροχιά από χθες. Ο Ολυμπιακός έκανε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις να κάνει δικό του τον παίκτη, προσφέροντάς του όσο καλύτερο συμβόλαιο μπορούσε.

Ο Νιλμάρ έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr με συμβόλαιο 2 ετών και πρόκειται να έρθει την Τετάρτη στην Ελλάδα. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα που ήξερε πολύ καλά τον διεθνή άσο από την Ισπανία. Ενδεχομένως και τον πλέον καταλυτικό. Ο ίδιος ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη ενώ δεν υπολογιζόταν τόσο στην Αλ Νασρ.

Μάλιστα ο Νιλμάρ είχε συνυπάρξει με Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Βαλβέρδε στο «Κίτρινο Υποβρύχιο». Εφόσον τελικώς όλα πάνε καλά μπορεί και να παρουσιαστεί το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ. Και βέβαια θα δηλωθεί στην λίστα του Europa.

Κατά τα λοιπά μετά από αυτήν την μεταγραφή έχει αρχίσει μία νέα... φημολογία και κινητικότητα κυρίως γύρω από το μέλλον του Ιντέγιε. Του Νιγηριανού φορ που επί των ημερών του στον Ολυμπιακό οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δεχθεί κρούσεις ακόμα και από Κίνα για να τον παραχωρήσουν αλλά δεν τις έκαναν αποδεκτές. Φημολογία υπάρχει ακόμα και για Πουλίδο. Και έντονη μάλιστα καθώς και γι' αυτόν τον παίκτη υπήρξαν προτάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα