Προσπάθεια για deal με δύο παίκτες οι Βοιωτοί

Δημήτρης Τομαράς
Προσπάθεια για deal με δύο παίκτες οι Βοιωτοί

bet365

Στη Λιβαδειά ήταν το Σάββατο Γάλλος μεσοεπιθετικός που φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λεβαδειακό ενώ γίνονται επαφές για έναν winger και έναν ακόμα παίκτη!

Από τον Λεβαδειακό προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Ωστόσο - όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα - η κινητικότητα με παίκτες το Σάββατο ήταν έντονη.

Μεταξύ άλλων στη Λιβαδειά μετέβη μεσοεπιθετικός με γαλλικό διαβατήριο (του οποίου το όνομα δεν διέρρευσε) που εμφανίζεται να είναι κοντά σε συμφωνία. Επίσης υπήρξαν... μαραθώνιες συζητήσεις (σ.σ. που κράτησαν και πολύ μετά τις 00:00) για έναν winger και έναν ακόμα μεσοεπιθετικό. Οι Βοιωτοί δείχνουν να κάνουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να κλείσουν τουλάχιστον δύο παίκτες για κέντρο και επίθεση και άμεσα. Η Κυριακή μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη ημέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα