Για βασικός ο Μάρτινς και το πλάνο με ή χωρίς Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Για βασικός ο Μάρτινς και το πλάνο με ή χωρίς Φορτούνη

bet365

Ο Αντρέ Μάρτινς έχει θέσει δυνατή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού με ΑΕΚ. Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο για 11άδα με ή χωρίς Φορτούνη.

Ο Στέφανος Καπίνο επανέρχεται κάτω από τα γκολπόστ ενώ στα δύο άκρα της άμυνας συνεχίζουν οι Ντιόγο Φιγκέιρας και Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχει η πιθανότητα για μία αλλαγή με τον Βιάνα να παίζει δίπλα σε έναν εκ των Μποτία και Ντα Κόστα. Υπάρχει βέβαια για εκεί και ο Ρομαό εάν μπορέσει να είναι στο 100%

Ο Μιλιβόγεβιτς εκτός απροόπτου θα παραμείνει στην 11άδα για να τον πλαισιώσει ο Μάρτινς καθότι φαίνεται πως ο Καμπιάσο έχει καταπονηθεί για τα καλά. Εφόσον είναι καλά ο Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός για να είναι οι δύο στα... φτερά ο Μάριν με τον Ελιουνούσι και φορ ο Ιντέγε.

Στην περίπτωση που ο Έλληνας άσος τεθεί off τότε ο Μάριν θα είναι το δεκάρι και οι δύο πλάγιοι επιθετικοί ο Ελιουνούσι με τον Σεμπά. Και αυτό διότι από τους εξτρέμ ο Πάρντο δεν φαίνεται να είναι στα βασικά πλάνα του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Για επιτελικός υποψήφιος είναι και ο Τσορι. Εχει αρκετές πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα