Bundesliga: Πρώτη «γκέλα» για την Ντόρτμουντ, ανατροπές για Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ

Newsroom
Ντόρτμουντ

bet365

Η Ντόρτμουντ είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών μόλις στη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Μπόχουμ. Ανατροπές για Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ. Τεσσάρα της Ουνιόν των δέκα παικτών στην έδρα της Ντάρμσταντ.

«Γκέλα» από... νωρίς για την Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί στο πρώτο τους εκτός έδρας ματς της τρέχουσας Bundesliga, έχασαν βαθμούς, καθώς έμειναν στο 1-1 με την Μπόχουμ, η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά την «πεντάρα» από τη Στουτγκάρδη.

Στο 13' ο Στέγκερ με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Μάλιστα με αυτό το γκολ έγινε ένα εντυπωσιακό στατιστικό, καθώς είναι το 129ο συνεχόμενο της Μπορούσια στην Bundesliga με σκορ. Τελευταία λευκή ισπαλία των Βεστφαλών στο πρωτάθλημα ήταν στις 26 Οκτωβρίου του 2019, κόντρα στη Σάλκε.

Στο 55' ο Μάλεν ισοφάρισε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ασταμάτητη και με... δέκα η Ουνιόν

Φανταστική Ουνιόν! Οι Βερολινέζοι έμειναν με δέκα παίκτες στην έδρα της Ντάρμσταντ από το 21', ισοφαρίστηκαν στο 24', όμως κατάφεραν να βρουν δίχτυα τρεις φορές ακόμα και πήραν τη νίκη με 4-1. Ο Γκόζενς έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους μόλις στο 4' και οι ισορροπίες άλλαξαν στο 21' με την αποβολή του Άαρονσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Μέχλεμ ισοφάρισε στο 24' αλλά ο Γκόζενς με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 34' έβαλε εκ νέου μπροστά την Ουνιόν. Στο 39' ο Μπέχρενς έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του και ο Ντόεκι στο 64 διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Buzzer-beater τρίποντο για τη Φράιμπουργκ

Το 2Χ2 πανηγύρισε η Φράιμπουργκ, η οποία λύγισε με 1-0 τη Βέρντερ Βρέμης για να φτιάξει νικηφόρο σερί. Μια νίκη βέβαια που μόνο εύκολα δεν ήρθε, μιας και χρειάστηκε το γκολ του Φίλιπ στο 90+5΄για να κάμψει τις αντιστάσεις των φιλοξενούμενων.

Νίκη με ανατροπή για τη Βόλφσμπουργκ

Τους τρεις βαθμούς στο σακούλι σύλλεξε και η Βόλφσμπουργκ, η οποία επικράτησε 2-1 με ανατροπή στην έδρα της Κολωνίας. Παρά το προβάδισμα των Κριαριών με τον Βάλντσμιντ στο 55΄, οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς χάρη στα δυο γκολ του Βιντ που χτύπησε στο 63΄και στο 73΄.

Ονειρική ανατροπή για τη Χόφενχαϊμ στο 90΄

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 απέναντι στην πρωτάρα Χάιντενχαϊμ; Η Χόφενχαϊμ έβγαλε μέταλλο και πανηγύρισε τη νίκη 3-2 με καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις. Τα γκολ των Μπεστέ και Πιερίνγκερ έβαλαν μπροστά τους γηπεδούχους, όμως η Χόφενχαϊμ σάλπισε ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο. Αρχικά στο 77΄ο Μπέιερ μείωσε το σκορ, ο Καντεράμπεκ ισοφάρισε στο 80΄και τελικά στο 90΄ο Κράμαριτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να χαρίσει το τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα