Άιντραχτ: Ανακοίνωσε τον Φαν ντε Μπεκ

Άιντραχτ: Ανακοίνωσε τον Φαν ντε Μπεκ

Newsroom
φαν ντε μπεκ

bet365

Παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με κάθε επισημότητα είναι ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, εντάχθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ως μέρος της συμφωνίας, η Άιντραχτ πληρώνει στη Γιουνάιτεντ προμήθεια δανείου και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των αποδοχών του παίκτη για την εξάμηνη παραμονή του.

Η ομάδα της Μπουντεσλίγκα διαθέτει επίσης επιλογή αγοράς 11 εκατομμυρίων ευρώ, με πιθανά πρόσθετα 3 εκατομμύρια ευρώ. Το «Athletic» ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο Ολλανδός είχε συμφωνήσει με την Άιντραχτ, και το deal είναι πλέον επίσημο .

Ο 26χρονος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη Γιουνάιτεντ από τότε που μετακόμισε από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2020. Έχει κάνει μόνο 62 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του, σκοράροντας δύο φορές.

Πιο αναλυτικά, έκανε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την πρώτη του σεζόν στη Γιουνάιτεντ υπό τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά στη δεύτερη δεν βρήκε τον τρόπο να μπει στα βασικά πλάνα του προπονητή του, κάτι που τον οδήγησε σε δανεισμό στην Έβερτον τον Ιανουάριο του 2022, όπου έπαιξε μόνο επτά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολλανδός διεθνής επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ πριν από την αγωνιστική περίοδο 2022-23, αλλά μέτρησε μόνο 10 εμφανίσεις πριν υποστεί έναν τραυματισμό στο γόνατο στο τέλος της σεζόν τον Ιανουάριο του 2023. Αυτή τη σεζόν, έχει εμφανιστεί μόνο δύο φορές υπό τον άλλοτε τεχνικό του στον Άγιαξ Έρικ Τεν Χαγκ.

.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα