Επίτιμος πρόεδρος Άιντραχτ: «Ευχή μου να εξαφανιστούν όλοι οι γαμ@@@@@ Ναζί»

Επίτιμος πρόεδρος Άιντραχτ: «Ευχή μου να εξαφανιστούν όλοι οι γαμ@@@@@ Ναζί»

Νίκος Κικίδης
Επίτιμος πρόεδρος Άιντραχτ: «Ευχή μου να εξαφανιστούν όλοι οι γαμ@@@@@ Ναζί»
Φουλ επίθεση προς την ακροδεξιά της Γερμανίας από τον επίτιμο πρόεδρο της Άιντραχτ, Πέτερ Φίσερ, ο οποίος ευχήθηκε να εξαφανιστούν όλοι οι Ναζί από τη χώρα.

Με ατάκες που θα μείνουν αξέχαστες σε ολόκληρο το οπαδικό κοινό της Άιντραχτ αλλά και σε ολόκληρη τη Γερμανία αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ομάδας ο Πέτερ Φίσερ έπειτα από 24 χρόνια.

Γνωστός για τους κοινωνικούς του αγώνες και την εχθρική του στάση προς το πολιτικό status quo της Γερμανίας, ο νέος επίτιμος πρόεδρος της Άιντραχτ από τη Δευτέρα (5/1) μίλησε στη «BILD» και επιτέθηκε στην ακροδεξιά της χώρας.

«Η ευχή μου στη ζωή δεν είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα ή το Champions League η Άιντραχτ. Ευχή μου είναι να εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι γαμ@@@@@ Ναζί, να εκραγεί στον αέρα και να ξερνάμε κάθε μέρα στις μούρες τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο Φίσερ, ο οποίος πρόσθεσε πως πλέον θα είναι ακόμα πιο ενεργός στους κοινωνικούς αγώνες.

«Θα είμαι ακόμα πιο δραστήριος σε σχέση με το παρελθόν, υπάρχουν χιλιάδες εκδηλώσεις στις οποίες εκατομμύρια καλοί πολίτες και δημοκράτες, ευφυείς άνθρωποι, βγαίνουν στον δρόμους».

Παράλληλα ο επίτιμος πρόεδρος της Άιντραχτ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα γύρω από τον ρατσισμό και κάθε είδους διάκριση στο ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζοντας πως η Άιντραχτ είναι ένα κλαμπ που υποδέχεται τους πάντες.

«Είμαστε ένα πολύχρωμο κλαμπ. Έχουμε 112 διαφορετικές εθνικότητες στο σύλλογο. Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, ρατσισμό και αντισημιτισμό στο άθλημα. Όποιος δεν συμμορφώνεται με αυτό, τον πετάμε έξω».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα