Σάντσες: «Μου αρέσει να κερδίζω τους Σπερς, έχω μεγάλη στοργή για την Άρσεναλ»

Newsroom
Σάντσες: «Μου αρέσει να κερδίζω τους Σπερς, έχω μεγάλη στοργή για την Άρσεναλ»

bet365

Ο Αλέξις Σάντσες αναζωπύρωσε παλιές αντιπαλότητες λέγοντας ότι είναι έτοιμος να... αποβάλει την Τότεναμ από το Champions League το βράδυ της Τρίτης (1/11).

Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, Αλέξις Σάντσες μπορεί να βοηθήσει τη Μαρσέιγ να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα νοκ άουτ με μια νίκη σε βάρος της Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης, με τους Σπερς να υποβιβάζονται στο Europa League σε περίπτωση ήττας.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είναι στην κορυφή του ομίλου D, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον μια ισοπαλία για να φτάσει στους 16. Ο Σάντσες που πέρασε τέσσερις σεζόν στην Άρσεναλ, χάνοντας μόλις έναν από τους επτά αγώνες του εναντίον της Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις και σκοράροντας δύο φορές εναντίον της θέλει να είναι και πάλι ο νικητής της μονομαχίας.

Εντάχθηκε στη Μαρσέιγ ως free agent τον Αύγουστο και είναι μεταξύ των τεσσάρων παικτών του γαλλικού συλλόγου με σύνδεσμο με την Άρσεναλ, μαζί με τους πρώην παίκτες Γκεντουζί και Κολάσινατς και τον δανεικό Νούνο Ταβάρες. «Το να κερδίζεις τους Σπερς ήταν μεγάλη και ξεχωριστή χαρά και αυτές τις αναμνήσεις τις κρατάω στην καρδιά μου και τις λατρεύω», είπε ο 33χρονος. «Έχω μεγάλη στοργή για την Άρσεναλ και υπέροχες αναμνήσεις από τον χρόνο μου εκεί, ειδικά τους οπαδούς. Υπέροχες αναμνήσεις. Κάθε παίκτης έχει κίνητρο να παίξει και να κερδίσει. Όλοι θέλουμε να φέρουμε τη νίκη πίσω. Στο καμαρίνι, υπάρχει πολύ πάθος. Το να παίζουμε μπροστά στους οπαδούς με την ατμόσφαιρά τους είναι πολύ σημαντικό και αυτό θα μας οδηγήσει»,πρόσθεσε.

Ο Σάντσες αποβλήθηκε για την ήττα με 2-0 από την Τότεναμ στον εναρκτήριο αγώνα των ομίλων, όταν η Μαρσέιγ μειώθηκε σε δέκα παίκτες. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι της Τρίτης το βράδυ θα είναι η πρώτη του επανένωση με τον Αντόνιο Κόντε, για τον οποίο ο Σάντσες είπε ότι τον έκανε να νιώθει «σαν λιοντάρι σε κλουβί» όταν τον άφησε εκτός αρχικής ομάδας στην Ίντερ. «Ήταν ένας πολύ απαιτητικός προπονητής – αν δεν δώσεις το 100 τοις εκατό στον αγωνιστικό χώρο, αποκλείεσαι από το επόμενο παιχνίδι», είπε ο Χιλιανός. «Αλλά θα είναι υπέροχο να παίξουμε εναντίον του αύριο».

Η Μαρσέιγ είναι χωρίς νίκη σε τέσσερις αγώνες και είναι πέμπτη στη Ligue 1, 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Σάντσες τόνισε ότι ελπίζει ότι οι οπαδοί της, των οποίων η συμπεριφορά συνέβαλε στο μερικό κλείσιμο του γηπέδου, θα προκαλέσουν φόβο στους παίκτες της Tότεναμ. «Μπορούμε να το κάνουμε και πιστεύω στους συμπαίκτες μου», είπε. «Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και μας παρακινεί να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα