Προπονητής Σοσιεδάδ: «Αν ένας παίκτης αφήνει την ομάδα με παίκτη λιγότερο, πρέπει να είναι για να πάει στο νοσοκομείο»

Newsroom
προπονητής Σοσιεδάδ

bet365

Ο προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ιμανιόλ Αλγουαθίλ, ήταν πολύ επικριτικός για τον Χαμαρί Τραορέ

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμεν επί της Σοσιεδάδ (2-0), μια νίκη που την θέτει ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση!

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Παρκ Ντε Πρενς», ο κόουτς των Ισπανών, Ιμανιόλ Αλγουαθίλ, ανέλυσε την ήττα από την PSG, αξιολόγησε θετικά το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του Σαν Σεμπαστιάν, αλλά ήταν επικριτικός για το δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα θεωρεί ότι θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί περισσότερα γκολ.

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η κριτική του στάση απέναντι στον Τραορέ, ο οποίος δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο κόρνερ με το οποίο έγινε το 1-0, επειδή βρισκόταν εκτός γηπέδου για να δεχθεί τη βοήθεια του ιατρικού τιμ.

Ο Τραορέ ήταν υπεύθυνος για το μαρκάρισμα του Μπαπέ στις στημένες φάσεις. Ο Κιλιάν έκανε το 1-0 και ο τεχνικός της Σοσιεδάδ ερωτήθηκε σχετικά. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ότι ένας παίκτης που χρειάστηκε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα θα δεχόταν κόρνερ εις βάρος της, δεν καταλήγει στο νοσοκομείο. Δεν το καταλαβαίνω. Αν ένας παίκτης αφήνει την ομάδα με έναν παίκτη λιγότερο είναι επειδή πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Είμαι πολύ ξεκάθαρος γι' αυτό. Ξεκινάμε από εκεί. Ο ίδιος παίκτης έχει φύγει από το παιχνίδι και ταυτόχρονα η ομάδα έχει φύγει από το παιχνίδι. Μέχρι τότε το πραγματικό ζήτημα ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος, μου το έχει πει και ο ίδιος ο Λουίς Ενρίκε. Αν θέλουμε να ανταγωνιστούμε αυτές τις ομάδες και να κάνουμε βήματα, δεν μπορούμε να δώσουμε αυτό που δώσαμε».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα