Ζάλτσμπουργκ - Ερυθρός Αστέρας 2-2

Gazzetta team
Ζάλτσμπουργκ - Ερυθρός Αστέρας 2-2

bet365

Ιστορική πρόκριση πήρε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος γύρισε το ματς με την Ζάλτσμπουργκ (2-2) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Στους ομίλους και η Αϊντχόφεν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε μεγάλη πρόκριση στην Αυστρία, επιστρέφοντας από το 0-2, για να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League! Το 0-0 του Βελιγραδίου έδινε μικρό προβάδισμα στη Ζάλτσμπουργκ, η οποία πήρε κεφάλι στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Νταμπούρ.

Όταν, μάλιστα, με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Νταμπούρ έκανε και το 2-0 με πέναλτι όλα έδειξαν να τελειώνουν. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφεραν τα πάνω-κάτω. Αρχικά, ο Μπεν μείωσε σε 2-1 στο 65’, ενώ στιγμές αργότερα ο Ντέγκενεκ έκανε το 2-2! Το ματς στη συνέχεια πήρε... φωτιά, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και παρά τις προσπάθειές τους και τις κλασικές τους ευκαιρίες οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα τους έστελνε στους ομίλους, μένοντας για ακόμη μία φορά εκτός...


Check-in με party η PSV
Η Αϊντχόφεν είχε κάνει τη δουλειά από το πρώτο ματς καθώς είχε επικρατήσει 2-3 της ΜΠΑΤΕ στην Λευκορωσία και τελείωσε και τυπικά τη δουλειά με δεύτερη νίκη με το ευρύ 3-0. Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ πήρε προβάδισμα στο 14' με τον Μπέργουιν ύστερα από προσπάθεια του Λουκ Ντε Γιονγκ, ο οποίος στο 36' από δημιουργός έγινε σκόρερ για να καθαρίσει το ματς (2-0). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μεξικάνος εξτρέμ, Ιρβινγκ Λοσάνο, για να έχει η Ολλανδία δύο εκπροσώπους στους ομίλους του Champions League [Αγιαξ] για πρώτη φορά μετά το 2010-11 [Τβέντε, Αγιαξ].

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα