Αθλέτικ Μπιλμπάο: Οι φίλαθλοί της γέμισαν το Σαν Μαμές και είδαν τον τελικό σε γιγαντοθόνες (vid)

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Οι φίλαθλοί της γέμισαν το Σαν Μαμές και είδαν τον τελικό σε γιγαντοθόνες (vid)

Newsroom
Οι φίλαθλοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο γέμισαν το Σαν Μαμές και είδαν τον τελικό σε γιγαντοθόνες (vid)

bet365

Οι φίλοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο που δεν βρήκαν εισιτήριο για τον τελικό της Σεβίλλης γέμισαν το Σαν Μαμές και παρακολούθησαν όλοι μαζί τον τελικό από γιγαντοθόνες.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο έπειτα από 40 χρόνια στον χθεσινό τελικό του Copa Del Rey απέναντι στην Μαγιόρκα, έστω κι αν χρειάστηκε να περάσει από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι για να τα καταφέρει.

Οι Βάσκοι είχαν φυσικά μαζί τους τους οπαδούς τους με τους οποίους γιόρτασαν την μεγάλη αυτή επιτυχία, ωστόσο επειδή ο τελικός γινόταν στην Σεβίλλη, οι περισσότεροι δεν είχαν την δυνατότητα να πάνε να τον παρακολουθήσουν, αφού τα εισιτήρια που είχαν διαθέσιμα, δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να καλύψουν την ζήτηση που υπήρχε.

Σε όσους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στο μεγάλο αυτό παιχνίδι, η ομάδα από την χώρα των Βάσκων τους έδωσε την δυνατότητα να πάνε να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο «Σαν Μαμές», το γήπεδο του κλαμπ, όπου έστησε έξι γιγαντοθόνες, προκειμένου να μπορούν όλοι να δουν το ματς από κάθε του σημείο.

Το αποτέλεσμα; Το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά, οι Βάσκοι δημιούργησαν μία τρομερή ατμόσφαιρα και στο φινάλε πανηγύρισαν όλοι μαζί την κατάκτηση της πρώτης κούπας έπειτα από 40 χρόνια.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα